Logo rest200

Een weekje geleden was het de laatste dag van onze zoon bij de zonnestraaltjes. Met een brok in mijn keel hebben wij afscheid genomen. We zijn altijd erg tevreden geweest. Onze beide kinderen gingen altijd met veel plezier naar de crèche en ze kwamen dan ook altijd weer heel erg blij thuis met allemaal leuke verhalen. Want er werden altijd veel leuke dingen gedaan! Beste Patricia en Joyce en de rest van de juffies, heel erg bedankt voor al die jaren dat onze kindjes bij jullie zijn geweest. Aan de periode bij de zonnestraaltjes zal ik altijd met een goed gevoel terugdenken!
16-02-2021
Romana manarin
Afgelopen 9 jaar hebben onze 3 kinderen genoten van de opvang bij de Zonnestraaltjes. Vanaf de eerste tot laatste dag zijn ze met liefde opgevangen en hebben ze leuke activiteiten georganiseerd. Niet een dag zijn de kinderen met tegenzin gegaan. Heel erg bedankt voor de zorg voor onze kinderen, een mooie, constante en liefdevolle zorg. We komen zeker nog buurten. Marianne (vooral ook namens Robert, Gijs en Julie)
23-10-2020
Marianne
Onze twee kinderen hebben altijd met heel veel plezier op de Zonnestraaltjes gezeten. Wat wij erg fijn vonden is dat de Zonnestraaltjes een kleinschalige opvang is, met een erg persoonlijke touch. Patricia en Joyce en de andere lieve juffen zijn hands on en stoppen heel veel liefde en energie in alle kindjes. Zij nemen altijd de tijd om even te laten hoe het is gegaan, en elke dag buitenspelen en een warme maaltijd waren ook erg fijn aan de opvang. Wij kunnen de Zonnestraaltjes van harte aanbevelen!
16-07-2020
Lara en Thomas
Superblij dat we de zonnestraaltjes ontdekt hebben. Leuke juffen. Onze dochter heeft het super naar haar zin gehad en zoveel ontdekt en beleefd. De persoonlijke aandacht en creativiteit 100%. Van ons dus een dikke duim omhoog!
06-07-2020
Else
Onze kinderen hebben allebei 4 super leuke en leerzame jaren gehad bij de Zonnestraaltjes! Alle meiden waren super lief voor ze en stonden altijd voor ons en de kindjes klaar! Bedankt voor de leuke tijd die ze bij jullie gehad hebben!
04-05-2020
Sheranie Spruijt
Mijn beide dochters gingen met veel plezier naar de zonnestraaltjes. Ik heb ze iedere dag met een glimlach gebracht en met een glimlach gehaald. Een lief en kleinschalig team met veel vaste krachten en een lieve vrouw (moeder van de 2 eigenaressen) die iedere dag een lekkere warme maaltijd voor de kinderen kookt. Ik had werkelijk geen betere opvang voor mijn dochters kunnen kiezen.
15-04-2020
Van den Adel
In eerste instantie puur op gevoel de keuze gemaakt voor dit kinderdagverblijf. En wat bleek dit een schot in de roos! Onze jongens Sven en Finn hebben hier vanaf dat ze 3 maanden oud waren tot de start op de basisschool vele dagen doorgebracht. Ze zijn altijd heel goed verzorgd, hebben ontzettend veel geleerd en voelden zich helemaal thuis. Patricia en Joyce wat hebben jullie een mooi kinderdagverblijf gerealiseerd! Wat zijn jullie professioneel en liefdevol! We hebben altijd het gevoel gehad dat onze jongens belangrijk voor jullie waren en dat jullie oprecht genoten van het zien opgroeien van hen, maar ook van alle andere kinderen. De activiteiten zijn leuk en creatief, waarbij ook de babies mee mogen doen (met mooie teentjeskunst). Alles wordt uit de kast getrokken om de kinderen weer een leuke dag te bezorgen. Helaas zijn onze kinderen nu te groot voor het kinderdagverblijf, maar jullie hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten. Laatste complimenten nog voor Anja die altijd verse maaltijden op tafel zet en Michele die naar onze mening echt een topleidster is!
06-03-2020
Danielle En Mike
Onze dochter Nova ging voor het eerst naar De Zonnestraaltjes toen ze een half jaar oud was. Ik heb haar altijd met een gerust hart achter kunnen laten, wat een fijne plek! Nova heeft zich er altijd blij en op haar gemak gevoeld. Wat zijn wij de afgelopen jaren blij geweest met Joyce, Patricia en alle anderen. Heel erg bedankt voor de afgelopen jaren!
16-01-2020
Jolein en Matthieu
Onze dochter Iris van 6,5 jaar en zoon Kasper van 4 jaar hebben beide op De Zonnestraaltjes gezeten. Iris heeft er een jaar gezeten en Kasper ruim 3,5 jaar. Beide kinderen hebben veel geleerd en vooral veel plezier beleefd. Patricia, Joyce en alle andere leidsters doen er alles aan om de kinderen de aandacht te geven die ze nodig hebben. Mede daarom worden de kinderen goed voorbereid voor de basisschool. Wij willen De Zonnestraaltjes bedanken voor alles wat ze gedaan hebben en wensen hun alle goeds toe voor in de toekomst!!
06-01-2020
Jorn en Sandra
It is very good kindergarten where you can leave your kids and do not be worry about anything. The girls who works are very friendly and kind. Kids love them very much, at least I can say this for our little boy We are as a parents were extremely satisfied with the provided service and assistance. They gave us a lot of hints to help our child( we are international family) to ketch up with development and learning of Dutch language . Would like to express our biggest appreciation for everything this nice kindergarten done for us !
02-01-2020
Aleks Belov
Onze twee kinderen zijn altijd met veel plezier naar De Zonnestraaltjes gegaan, enkele jaren achter elkaar, 3 dagen per week. Joyce, Patricia en de collega’s zorgen voor een veilige omgeving, die bijna familiair te noemen is. Aan het eind van elke dag krijg je een terugkoppeling wat je kinderen zoal hebben gedaan en wat ze hebben beleefd, heel persoonlijk ! Er worden veel activiteiten georganiseerd, waardoor de kinderen continue met nieuwe dingen in aanraking komen. Het is niet alleen spelen en voor ze zorgen, maar er wordt actief gewerkt aan de ontwikkeling van de kinderen. Wij kunnen de Zonnestraaltjes van harte aanbevelen!
27-11-2019
Hans & Susanne
Onze dochter heeft een hele fijne tijd bij De Zonnestraaltjes! Patricia & Joyce zorgen, samen met het team, voor een omgeving, waar je echt het thuisgevoel hebt. Zeker een aanrader om je zoon of dochter aan het team van De Zonnestraaltjes toe te vertrouwen. Bedankt voor de afgelopen jaren!
12-09-2019
Fam. Hoogland
Katie kwam bij De Zonnestraaltjes toen ze circa 1 1/2 jaar was. Vanaf dag 1 heeft onze dochter het hier ontzettend naar haar zin gehad. De band met de juffrouwen/leidsters is heel erg goed geweest, wat voor ons als ouders natuurlijk heel prettig is. Op dit KDV wordt heel veel georganiseerd voor de kinderen. Katie kwam elke dag met leuke verhalen thuis. Onze dochter heeft zich zichtbaar sterk ontwikkeld bij De Zonnestraaltjes. Dit is te merken nu ze op de basisschool zit. De overgang naar de basisschool heeft geen problemen gegeven. Ik ben er sterk van overtuigd dat dit komt door haar tijd bij De Zonnestraaltjes!
04-06-2019
Niek Kerklaan
Wat een geweldige tijd hebben onze kinderen bij jullie gehad! Vanaf het begin wisten we dat we een goede keuze hadden gemaakt. Het kleinschalige, huiskamergevoel maakten dat onze kinderen zich snel bij jullie thuis voelden. Absolute pre vonden we dat jullie iedere dag een warme maaltijd klaarmaken. Zo fijn dat als je je kinderen ophaalt dat ze al gegeten hebben. Super gewoon! En ook konden ze altijd fijn buiten spelen, en als het weer even wat minder was konden ze onder de mooie overkapping toch nog een beetje een frisse neus halen. En respect hoor voor alle lieve leidsters! Wat gaan jullie leuk met de kinderen om en wat doen jullie veel! En altijd bij het ophalen, al is het tegen sluitingstijd, tijd voor een gezellig praatje hoe onze kinderen de dag hadden beleefd. Heel erg bedankt! Wij kijken met heel veel plezier terug op de afgelopen 5 jaar, een bijzondere periode. En wat een prachtig aandenken kregen we mee. Complete knutselboeken van onze kinderen met jullie lieve verhaaltjes erbij voorzien van leuke foto’s. Nogmaals heel veel dank en ga zo door!
08-03-2019
Sander en Natalie

Onze twee kinderen hebben bij De Zonnestraaltjes een fijne en vertrouwde tijd gehad. Vaste gezichten, fijne ruimtes per groep en luxe het heerlijke avondeten er altijd weer bij. Nogmaals bedankt allemaal!

18-01-2019
Fam. Bakker

Drie ongelooflijk, heerlijke jaren heeft Ties gehad bij de Zonnestraaltjes. Veiligheid, gezelligheid en structuur kreeg Ties. Verder: uitdagende opdrachten, stempelen, zingen (o.a. Olifantje in het bos), verven, spelletjes, dansen op Despacito, levende dieren op bezoek, piraatje spelen, modderdag, fitnessen, soep maken, koekjes bakken, gymmen op locatie, poppendokter, voorgelezen worden door grote kinderen, uitjes en de mooiste knutsels en kunstwerken maken.

Bedankt voor alle moederdag- en vaderdagcadeautjes, prachtige verjaardagshoeden, bbq's, cursussen voor ouders, de foto's, de logeerbeer, het zeer mooie afscheidsboek en de keurige overdracht naar de basisschool!

Wat een vriendjes heeft Ties gemaakt. 

Namens Ties, bedankt voor het spelen. 

09-01-2019
Tim en Carla

Eerst brachten we Nils bij jullie en later ook Jan. De jongens zijn graag bij jullie geweest. Ze hadden veel vriendjes om mee te spelen en er was altijd wat te doen en te beleven. Ze verveelden zich volgens mij nooit. We waren heel blij en tevreden over jullie manier van omgaan met de jongens en hadden er ook alle vertrouwen in. Door jullie populariteit was het niet altijd mogelijk om dagen naar onze wensen te ruilen, maar voor de rest waren we erg blij met jullie toewijding/enthousiasme.

02-10-2018
Nadine

Als je dochter op een niet opvang dag vraagt of ze naar de Zonnestraaltjes mag, dan weet je dat ze daar helemaal op haar plek is. Onze dochter Nóri heeft met heel veel plezier op de Zonnestraaltjes gezeten en als we niet waren verhuisd was ze daar tot haar vierde zeker gebleven. De meiden van de Zonnestraaltjes zorgen met zo veel liefde en overgave voor de kinderen. Ze bedenken iedere keer weer leuke uitjes en activiteiten en de overdekte buitenspeelplek zorgt ervoor dat ze altijd kunnen buitenspelen. Joyce en Patricia zorgen dat alles altijd goed georganiseerd is, met een fijne communicatie en altijd een luisterend oor. Het verloop van leidsters is uiterst klein, wat een teken is dat iedereen het naar haar zin heeft. Wij hebben met veel plezier en vertrouwen onze dochter naar de opvang gebracht en zullen iedereen enorm missen.

06-03-2018
Amber Bordewijk

Wat een zoektocht was het naar een kinderdagverblijf waar wij ons kindje van 2 maanden konden achter laten in de hoop dat ze hem net zoveel liefde zouden geven als wij thuis. Onmogelijk dacht ik, totdat hij voor het eerst in de armen lag van Patricia, één van de leidsters en tevens eigenaresse. Mijn onrust als kersverse moeder was voorbij 'gelukkig hij is in goede handen' dacht ik. In de bijna 4 jaar die daarop volgde, waren er 'kleine dingetjes zoals parkeerplaats verbeteren en wisseling van de leidsters.' Nooit heeft dit echter bij mij voor irritatiepunten gezorgd want Patricia & Joyce zijn harde werkers die hun ziel, zaligheid en liefde stoppen in hun bedrijf en met hun streven naar perfectie altijd verbeteren. Dit stralen ze ook uit naar hun team. Wat het allerbelangrijkste is, is dat onze zoon zich 4 jaar lang geborgen heeft gevoeld, onwijs veel plezier heeft gehad, zjjn zelfvertrouwen heeft oogebouwd en daarnaast een pedagogisch verantwoorde omgeving heeft gehad waarin hij zich op verschillende manieren kon ontwikkelen (motorisch, cognitief etc. etc.) Thanxs Joyce, Patricia en team voor jullie warmte, het ga jullie goed. Sandhya mama van Karan.

21-02-2018
Sandhya

Wat hebben wij geboft met een zeer goed en fijn kinderdagverblijf om de hoek. Onze jongens Jelle en Guus zijn altijd met veel plezier naar de Zonnestraaltjes gegaan. Zeer persoonlijk, geen dag voorbij gegaan zonder even een praatje hoe het gegaan was die dag. Veel leuke en gevarieerde activiteiten waar de jongens van genoten hebben. We gaan jullie ontzettend missen. Dat de Zonnestraaltjes maar veel kinderen mogen verzorgen. Een echte aanrader!

29-12-2017
Leon en Liesbeth