Logo rest200

Onze dochter heeft een hele fijne tijd bij De Zonnestraaltjes! Patricia & Joyce zorgen, samen met het team, voor een omgeving, waar je echt het thuisgevoel hebt. Zeker een aanrader om je zoon of dochter aan het team van De Zonnestraaltjes toe te vertrouwen. Bedankt voor de afgelopen jaren!
12-09-2019
Fam. Hoogland
Katie kwam bij De Zonnestraaltjes toen ze circa 1 1/2 jaar was. Vanaf dag 1 heeft onze dochter het hier ontzettend naar haar zin gehad. De band met de juffrouwen/leidsters is heel erg goed geweest, wat voor ons als ouders natuurlijk heel prettig is. Op dit KDV wordt heel veel georganiseerd voor de kinderen. Katie kwam elke dag met leuke verhalen thuis. Onze dochter heeft zich zichtbaar sterk ontwikkeld bij De Zonnestraaltjes. Dit is te merken nu ze op de basisschool zit. De overgang naar de basisschool heeft geen problemen gegeven. Ik ben er sterk van overtuigd dat dit komt door haar tijd bij De Zonnestraaltjes!
04-06-2019
Niek Kerklaan
Wat een geweldige tijd hebben onze kinderen bij jullie gehad! Vanaf het begin wisten we dat we een goede keuze hadden gemaakt. Het kleinschalige, huiskamergevoel maakten dat onze kinderen zich snel bij jullie thuis voelden. Absolute pre vonden we dat jullie iedere dag een warme maaltijd klaarmaken. Zo fijn dat als je je kinderen ophaalt dat ze al gegeten hebben. Super gewoon! En ook konden ze altijd fijn buiten spelen, en als het weer even wat minder was konden ze onder de mooie overkapping toch nog een beetje een frisse neus halen. En respect hoor voor alle lieve leidsters! Wat gaan jullie leuk met de kinderen om en wat doen jullie veel! En altijd bij het ophalen, al is het tegen sluitingstijd, tijd voor een gezellig praatje hoe onze kinderen de dag hadden beleefd. Heel erg bedankt! Wij kijken met heel veel plezier terug op de afgelopen 5 jaar, een bijzondere periode. En wat een prachtig aandenken kregen we mee. Complete knutselboeken van onze kinderen met jullie lieve verhaaltjes erbij voorzien van leuke foto’s. Nogmaals heel veel dank en ga zo door!
08-03-2019
Sander en Natalie

Onze twee kinderen hebben bij De Zonnestraaltjes een fijne en vertrouwde tijd gehad. Vaste gezichten, fijne ruimtes per groep en luxe het heerlijke avondeten er altijd weer bij. Nogmaals bedankt allemaal!

18-01-2019
Fam. Bakker

Drie ongelooflijk, heerlijke jaren heeft Ties gehad bij de Zonnestraaltjes. Veiligheid, gezelligheid en structuur kreeg Ties. Verder: uitdagende opdrachten, stempelen, zingen (o.a. Olifantje in het bos), verven, spelletjes, dansen op Despacito, levende dieren op bezoek, piraatje spelen, modderdag, fitnessen, soep maken, koekjes bakken, gymmen op locatie, poppendokter, voorgelezen worden door grote kinderen, uitjes en de mooiste knutsels en kunstwerken maken.

Bedankt voor alle moederdag- en vaderdagcadeautjes, prachtige verjaardagshoeden, bbq's, cursussen voor ouders, de foto's, de logeerbeer, het zeer mooie afscheidsboek en de keurige overdracht naar de basisschool!

Wat een vriendjes heeft Ties gemaakt. 

Namens Ties, bedankt voor het spelen. 

09-01-2019
Tim en Carla

Eerst brachten we Nils bij jullie en later ook Jan. De jongens zijn graag bij jullie geweest. Ze hadden veel vriendjes om mee te spelen en er was altijd wat te doen en te beleven. Ze verveelden zich volgens mij nooit. We waren heel blij en tevreden over jullie manier van omgaan met de jongens en hadden er ook alle vertrouwen in. Door jullie populariteit was het niet altijd mogelijk om dagen naar onze wensen te ruilen, maar voor de rest waren we erg blij met jullie toewijding/enthousiasme.

02-10-2018
Nadine

Als je dochter op een niet opvang dag vraagt of ze naar de Zonnestraaltjes mag, dan weet je dat ze daar helemaal op haar plek is. Onze dochter Nóri heeft met heel veel plezier op de Zonnestraaltjes gezeten en als we niet waren verhuisd was ze daar tot haar vierde zeker gebleven. De meiden van de Zonnestraaltjes zorgen met zo veel liefde en overgave voor de kinderen. Ze bedenken iedere keer weer leuke uitjes en activiteiten en de overdekte buitenspeelplek zorgt ervoor dat ze altijd kunnen buitenspelen. Joyce en Patricia zorgen dat alles altijd goed georganiseerd is, met een fijne communicatie en altijd een luisterend oor. Het verloop van leidsters is uiterst klein, wat een teken is dat iedereen het naar haar zin heeft. Wij hebben met veel plezier en vertrouwen onze dochter naar de opvang gebracht en zullen iedereen enorm missen.

06-03-2018
Amber Bordewijk

Wat een zoektocht was het naar een kinderdagverblijf waar wij ons kindje van 2 maanden konden achter laten in de hoop dat ze hem net zoveel liefde zouden geven als wij thuis. Onmogelijk dacht ik, totdat hij voor het eerst in de armen lag van Patricia, één van de leidsters en tevens eigenaresse. Mijn onrust als kersverse moeder was voorbij 'gelukkig hij is in goede handen' dacht ik. In de bijna 4 jaar die daarop volgde, waren er 'kleine dingetjes zoals parkeerplaats verbeteren en wisseling van de leidsters.' Nooit heeft dit echter bij mij voor irritatiepunten gezorgd want Patricia & Joyce zijn harde werkers die hun ziel, zaligheid en liefde stoppen in hun bedrijf en met hun streven naar perfectie altijd verbeteren. Dit stralen ze ook uit naar hun team. Wat het allerbelangrijkste is, is dat onze zoon zich 4 jaar lang geborgen heeft gevoeld, onwijs veel plezier heeft gehad, zjjn zelfvertrouwen heeft oogebouwd en daarnaast een pedagogisch verantwoorde omgeving heeft gehad waarin hij zich op verschillende manieren kon ontwikkelen (motorisch, cognitief etc. etc.) Thanxs Joyce, Patricia en team voor jullie warmte, het ga jullie goed. Sandhya mama van Karan.

21-02-2018
Sandhya

Wat hebben wij geboft met een zeer goed en fijn kinderdagverblijf om de hoek. Onze jongens Jelle en Guus zijn altijd met veel plezier naar de Zonnestraaltjes gegaan. Zeer persoonlijk, geen dag voorbij gegaan zonder even een praatje hoe het gegaan was die dag. Veel leuke en gevarieerde activiteiten waar de jongens van genoten hebben. We gaan jullie ontzettend missen. Dat de Zonnestraaltjes maar veel kinderen mogen verzorgen. Een echte aanrader!

29-12-2017
Leon en Liesbeth

Het zeer professionele team van de Zonnestraaltjes heeft 6 jaar lang met veel liefde en aandacht voor onze 2 dochters gezorgd. We gaan ze zeker missen. De meiden gingen met veel plezier en kwamen altijd thuis met een glimlach en veel verhalen. Als ouders is dit wat je van een kinderdagverblijf zou willen. Toppers zijn het!

16-12-2017
Fam Rodenburg

Wat hebben wij geboft met jullie als kinderdagverblijf! Onze 2 jongens brachten we altijd met een gerust hart weg en we haalden (bijna) altijd vrolijke mannetjes weer op. We hebben de leidsters als heel prettig ervaren. Wat fijn om te zien hoe relaxed en begaan jullie met onze jongens waren. Er hangt een hele lieve sfeer op jullie locatie, waarbij echt naar het kind als individu gekeken wordt en waar persoonlijke aandacht voorop staat. Met onze jongste hadden we wat kleine medische zorgen, waar jullie heel goed rekening mee hielden. We vinden het oprecht jammer dat ons jongste mannetje vanwege onze verhuizing eerder bij jullie kinderdagverblijf weg moest gaan, want wat missen we jullie!! Super dat we 3 jaar lang van jullie goede zorgen mochten genieten. Dankjewel!

23-11-2017
Jeroen en Dorith

Ik heb hier een leuke tijd gehad en het allerleukste was wel het racen op de blauwe fiets!

23-08-2017
Quinten van Yperen

Onze dochter Jasmijn heeft 1,5 jaar lang met veel plezier op "de zonnestraaltjes" gezeten. De persoonlijke aanpak maakte voor ons het verschil. De dames geven echt persoonlijke aandacht aan de kinderen en dragen deze informatie ook over naar de ouders. Waardoor je echt weet wat ze hebben mee gemaakt. De foto's die je later kunt terug zoeken op een beveiligde website zijn ook echt een aanvulling. Het gebouw is netjes en veilig en wordt goed verzorgd. Tevens vonden wij het een plus dat de creche zorgt voor een gezonde avond maaltijd, wat ons als ouders toch een hoop stress scheelt als we thuis komen om 18.00. We hebben echt een fijne tijd gehad op de zonnestraaltjes en gaan nu wegens een verhuizing naar een andere creche, maar de lat ligt hoog voor deze nieuwe creche. Super bedankt, Patricia, Joyce en Michelle en Laura. Groetjes van Marc, Inge en Jasmijn. Ps. Super bedankt voor het mooie afscheidsboek. We vinden het een prachtige herinnering.

15-07-2017
Inge en Marc

Afgelopen 4 jaar is finn met veel plezier bij jullie komen spelen, het laatste jaar samen met zijn zusje Isa. Wat hebben ze het altijd naar hun zin gehad, binnen spelen, buiten spelen, knutselen, verven alles kon en werd gedaan. Jullie meiden waren allemaal altijd met veel enthousiasme en liefde voor de kinderen, geïnteresseerd in alles, die betrokkenheid is ook erg belangrijk voor de ouders, bedankt hiervoor! Ga vooral zo door meiden jullie doen het super! Groetjes familie Verheul

15-03-2017
Nadia verheul

Zes jaar lang zijn eerst Micky en en daarna ook Faye met veel liefde en warmte opgevangen bij de Zonnestraaltjes. Vanaf de eerste dag vonden wij al dat we onze dochters naar een warm nest stuurden en hebben ons in die zes jaar geen moment zorgen gemaakt als ze bij de Zonnestraaltjes waren. Dat
Micky en Faye elke dag met plezier naar de opvang gingen en ook altijd enthousiast waren zegt genoeg over de kwaliteit en sfeer die bij de Zonnestraatjes heerst. Wij bevelen de Zonnestraaltjes warm aan bij alle kersverse ouders in de omgeving.

08-02-2017
Nico en Sandra

Onze Julia heeft 4 heerlijke jaren bij de Zonnestraaltjes gehad. Julia is gestart met 3 maanden oud voor 1 dag in de week. Wij vonden het allemaal erg spannend, maar het voelde allemaal heel snel vertrouwd. Een hecht en lief team van meiden, veel activiteiten binnen en buiten, genoeg tijd voor spelen, liedjes zingen, knuffelen etc. Ook goede maaltijden en vooral volop aandacht voor het kindje! ik heb daar eigenlijk altijd alleen maar vrolijke kindjes gezien!

07-12-2016
Bernadette Kapteijn

Wat een fijne tijd heeft onze dochter Sofie gehad bij de Zonnestraaltjes. Zij ging er met veel plezier heen, en wij lieten haar met een heel goed gevoel achter bij de lieve leidsters. Er was altijd een leuke activiteit te doen. Ook met slecht weer konden ze toch in de garage spelen, of juist als de zon heel fel scheen. De leidsters waren geïnteresseerd, lief en betrokken. Ook veel vaste gezichten. Wij zullen deze crèche bij iedereen aanraden!!

26-11-2016
Arjan en Marieke de Jong

Je kostbaarste bezit uit handen geven, als je werkt,is moeilijk. Het team van de zonnestraaltjes hebben Fiore, Felice en Moreno 2 dagen per week een warm thuis gegeven. Met veel plezier zijn zij naar jullie toe gegaan. Altijd even veel warmte, zorg, gezelligheid en lekker eten gaven jullie hun. Wat hebben ze geknutseld, buiten gespeeld en heel veel schone luiers gekregen. Team van de zonnestraaltjes jullie zijn echt fantastisch dank voor de liefdevolle zorg voor onze kids.

02-11-2016
Leontine van Meggelen

Bridget heeft een klein jaartje bij de Zonnestraaltjes gespeeld. Dit was een hele ervaring voor haar! Zij vond snel aansluiting bij de oudste kindjes in de groep. Zo speelde ze graag piraat in de piratenboot en met schooltje spelen was ze graag de juf. Ook heeft ze haar verzorgende (dokters)talent op (Uk&)Puk ontdekt. Joyce en Angelique maakten er iedere week weer een feestje van! Bridget zingt graag de liedjes die ze bij jullie heeft geleerd. Liedjes waar ze leuke herinneringen aan heeft, omdat ze die spelenderwijs heeft aangeleerd. Bijzonder vond Bridget het om aan haar 3+ werkje te mogen werken ter voorbereiding op de basisschool. Nu gaat Bridget naar de grote school maar ze wil altijd graag mee naar binnen als we haar broertje Ties naar de Wolkjes brengen. Vol trots vertelt ze dan aan de leidsters hoe het met haar gaat.

05-09-2016
Tim en Carla

Fien heeft bijna 4 jaar met heel veel plezier bij de Zonnestraaltjes gespeeld! Ze heeft veel geleerd, gelachen en geknuffeld. Ook haar zusje Fem brengen we binnenkort bij de lieve leidsters. Samenvattend zijn wij erg tevreden over de Zonnestraaltjes.

31-08-2016
Thijs en Georgette