Logo rest200

OVER ONS

Kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes is in 2010 opgericht door ons. Patricia en Joyce Kouwenhoven. Wij zijn twee zussen en zijn geboren en getogen in Bleiswijk. We hebben altijd de droom gehad om een kleinschalig kinderdagverblijf op te richten, waar het kind in alle opzichten centraal staat.

De Zonnestraaltjes is een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf. We bieden opvang voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar, waar wordt gewerkt met horizontale groepen.

Horizontale groepen houd in dat we drie verschillende groepen hebben waarin kinderen verblijven van dezelfde leeftijd en ontwikkelingsfase. Verder werken we met vaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Waar u veel zorg, aandacht, deskundigheid en liefde van kunt verwachten.

Buitenspelen vinden we erg belangrijk, daarom gaan we met alle kinderen elke dag naar buiten. Zo kunnen alle kinderen elke dag genieten van de zonnestraaltjes van buiten!

Iedere dag naar buiten kunnen wij waarmaken doordat we een unieke overdekte buitenspeelplaats hebben, ook heeft het kinderdagverblijf een grote buitenspeelplaats waar de kinderen zich goed kunnen uitleven.

De Zonnestraaltjes ligt midden in het centrum van Bleiswijk. Verder is de gehele vestiging gelijkvloers.

Naast onze vaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers staan wij zelf ook op de groep. Er is dus ten alle tijden een vast gezicht aanwezig. Dit is iets wat wij erg belangrijk vinden voor de kinderen maar ook voor de ouders.

Een zonnige groet,
Joyce en Patricia Kouwenhoven

over ons 1