Logo rest200

VACATURES

 

Wil jij komen werken bij een gezellig en kleinschalig kinderdagverblijf en heb je een relevant MBO diploma? Solliciteer dan bij ons als pedagogisch medewerker voor 27-36 uur per week!

Wie zijn wij?

Kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes is een kleinschalig kinderdagverblijf, gevestigd in het centrum van Bleiswijk. Door onze kleinschaligheid hebben wij een goede band met alle kinderen en ouders en is ons team hecht. Wij spelen elke dag buiten en bieden de kinderen leuke activiteiten aan voor elke leeftijd, daarbij is er veel ruimte voor nieuwe creatieve ideeën.

Functie omschrijving:

Als pedagogisch medewerker bij de Zonnestraaltjes begeleid je groepen kinderen in het kinderdagverblijf. De activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding en passen goed bij de leeftijd van de kinderen. Je zorgt voor een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving. Je houdt de ontwikkelingen van de kinderen goed in de gaten en als er problemen zijn, overleg je dat met je collega’s, de ouders of een deskundige. Ook ouders kunnen bij jou terecht voor een overdracht of wanneer zij vragen hebben.

Wat kunnen wij je bieden?

  • Een contract voor een vast aantal uren!
  • Een gezellig en hecht team
  • Één vaste locatie

Pak jij deze kans?
Mail je cv en je motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. P. Kouwenhoven. Wil je meer weten over deze vacature of over werken bij de Zonnestraaltjes? Bellen kan natuurlijk ook: 010-2231322